Районна газета

Управління розвитку сільських територій Недригайлівської районної державної адміністрації

ОНОВЛЕНО 25.01.2018 

Адреса управління розвитку сільських територій  Недригайлівської районної державної адміністрації: вул. Сумська, 4, 3 поверх, смт Недригайлів, Сумської обл., 42100.

Начальник управління розвитку сільських територій Недригайлівської райдержадміністрації:
Веретільник Надія Миколаївна.

ПРО ПРИЙМАННЯ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ЗА ПРОГРАМОЮ РОЗВИТКУ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ТА СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД ДО 2020 РОКУ

РОЗМІЩЕНО 11.10.2019

Доводимо до Вашого відома, що на виконання Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року (далі – Програма), затвердженої рішенням Сумської обласної ради від 07.10.2016 (зі змінами), з 4 жовтня 2019 року комісія з питань виконання заходів Програми розпочала приймання заявок та документів, що додаються до них, на одержання фінансової підтримки за напрямками:

ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ «ДИКИЙ МЕД»

РОЗМІЩЕНО 13.08.2019

17-18 серпня 2019 року на території смт. Зноб-Новгородське Середино-Будського району селищною радою буде проведено щорічний еко-фестиваль «Дикий Мед» (далі – фестиваль).

Метою фестивалю є ознайомлення з туристичним і культурним потенціалом району та громади, налагодження зв’язків між виробниками меду та екологічно чистої продукції різних районів, обміну
досвідом та презентацією території, що займає громада, як екологічно чистої.

ОГОЛОШЕННЯ!

06 липня 2019 року в селищі міського типу Недригайлів на культурно-спортивному комплексі відбудеться традиційне свято Купала. Одним із пунктів у програмі свята Купала буде організовано виставково-торгівельний конкурс продуктів бджільництва.

Родзинкою виставки є проведення конкурсу «Оригінальність представлення» та «Кращий медовий напій».

Голова оргкомітету виставки-продажу запрошує пасічників Недригайлівського  та сусідніх районів прийняти активну участь в конкурсі , а всіх бажаючих відвідати даний захід та взяти активну участь в дегустації продуктів бджільництва і напоїв. При цьому об’єктивно оцінити наданий продукт чи напій, а при можливості закупити їх.